НАЧАЛО ГЕРБ Общинската структура на ГЕРБ-Перник проведе отчетно-изборно събрание

Общинската структура на ГЕРБ-Перник проведе отчетно-изборно събрание

850
0
СПОДЕЛИ

Общинската структура на политическа партия ГЕРБ-Перник направи номинации за ново общинско ръководство. Специален гост на политическия форум беше зам.-председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на политическата сила Красимир Велчев. На събитието присъстваха още областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник Вяра Церовска и народният представител д-р Александър Александров.

Пред пълната зала отчет за свършеното през периода от 2015 до сега направи общинският ръководител Ирена Соколова. Тя изрази благодарността си към всички членове и симпатизанти за подкрепата и активната работа през последните три години. Соколова Тя беше категорична, че резултатите от последните избори и увеличаването на членовете могат са добър знак за бъдещето на ГЕРБ.

Думи на благодарност за гласуваното му доверие като народен представител от област Перник отправи зам.-председателят на ПГ на ПП ГЕРБ.

„Благодаря на всички вас членовете на нашата партия, които имате голямата заслуга за това ГЕРБ да е първа политическа сила в Перник. С взаимни усилия ще продължим да бъдем номер едно, а каузите, зад които заставаме , да срещат съпричастност сред обществото“, сподели Красимир Велчев.

14 бяха направените номинации за членове на ръководния орган на общинската структура и 4 за организационен секретар – Денислав Захариев, Димитрина Малинова, д-р Елза Драгомирова, Искра Златанова. Досегашният лидер на пернишката организация Ирена Соколова и младежкият председател на ГЕРБ в Перник Денислав Захариев получиха номинации за общински координатор.

Новото ръководство на ГЕРБ в община Перник ще бъде деветчленно и ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име