НАЧАЛО ГЕРБ Посещение на перничани в Европарламента по покана на евродепутата Владимир Уручев (ЕНП/ГЕРБ)

Посещение на перничани в Европарламента по покана на евродепутата Владимир Уручев (ЕНП/ГЕРБ)

806
0
СПОДЕЛИ
Областният клубен ръководител на СГЕРБ-Перник Искра Златанова и представители на структурите на Старейшини и Младежи ГЕРБ в област Перник са на двудневно посещение в Европейския парламент в Брюксел. Българската делегация пристигна в столицата на Обединена Европа по покана на българския евродепутат от групата на ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев.

В рамките на работния ден гостите се запознах със структурите и функциите на европейските институции. На среща с евродепутатите Владимир Уручев и Асим Адемов бяха дискутирани подробности от работата на парламентарни комисии на Европейския парламент и в частност дейността на българските евродепутати. Обсъдени бяха още успехите за страната ни в разгара на българското председателство на Съвета на ЕС, позитивите за българската икономика от влизане в Еврозоната, ползата от преминаване към използване на възобновяеми енергийни източни, както и перспективите и предизвикателствата пред страните от Западните Балкани за присъединяване към ЕС. Гостите от България имаха възможност да разгледат и да си направят снимки за спомен в пленарната зала на Европарламента.
Интересният престой в Брюксел продължи с туристическа обиколка на града с неговите многобройни исторически и архитектурни забележителности, които очароваха гостите от Перник. Те с удоволствие разказаха, че са успели да усетят вътрешния ритъм на културния живот в европейската столица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име