НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ се поклони пред подвига на Христо Ботев и героите, дали...

ПП ГЕРБ се поклони пред подвига на Христо Ботев и героите, дали живота си за свободата на България

391
0
СПОДЕЛИ

ПП ГЕРБ-Перник се поклони пред святото дело на  големия поет-революционер Христо Ботев и героите, дали живота си за свободата на България.

Общоградското поклонение, организирано от Община Перник, се състоя на паметника на големия поет и революционер пред  Минната гимназия, носеща неговото име.

В знак на признателност пред героите, загинали за свободата и независимостта на  България, бяха поднесени цветя и венци от кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейният заместник Владислав Караилиев, от името на  политическата сила и народните представители от ПП ГЕРБ-Перник Красимир Велчев и д-р Александър Александров и областният управител Ирена Соколова.

Пред подвига на героите се поклониха още зам.-кметовете на община Перник,  кметът на най-големия пернишки квартал „Изток“ Емил Костадинов,  общински съветници, членове и симпатизанти на политическата сила, държавни институции, ученици и граждани.

Точно в 12 часа под воя на сирените перничани запазиха мълчание в чест на загиналите за Свободата.  При подаване на сигнала пешеходците и превозните средства също спряха  и останаха на място.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име