НАЧАЛО ГЕРБ Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Перник разговаряха проведоха приемен ден с жители на...

Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Перник разговаряха проведоха приемен ден с жители на с. Драгичево

375
0
СПОДЕЛИ

Няма бъде затварян обходният маршрут през с. Горно Драгичево, увери местните жители кметът на Драгичево Виктор Викторов по време на съвместен приемен ден с общинските съветници от ПП ГЕРБ-Перник Румяна Гьорева, Любомир Жотев и Любен Лазаров. Кметът обясни, че временната пътна маркировка и конусите са поставени във връзка с извършването на ремонтни дейности на път Е79, където за облекчаване на трафика ще бъде въведено реверсивно движение.

Граждани обсъдиха с представителите на местния законодателен орган и възможността за организиране на нов режим на светофарната уредба на кръстовището за включване от външната магистрала към населеното място. От своя страна общенските съветници поеха ангажимент да окажат съдействие това да се случи в най-кратък срок.

Обсъдени бяха и постиженията на кмета на Драгичево Виктор Викторов за развитие на населеното място, като гражданите не скриха задоволството си от факта, че са избрали един наистина грижовен стопанин, който се отзовава на всеки поставен проблем. Драгичевци изразиха своята благодарност за новоизградената детска площадка в местната детска градина, но и бяха положително изненадани с новината, че младите хора скоро ще се радват на модерна спортна площадка с фитнес уреди, която ще бъде изградена в двора на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“.

Кметът издаде още, че правителството на Бойко Борисов е отпуснало 6 хил. лева за строително-ремонтни дейности на местния храм „Успение на св. Богородица“.

Будни граждани зададоха редица въпроси, свързани с развитието на ценностите и културата, като получиха ценни съвети как могат да развиват самодейността и местните традиции.

„Щастливи сме, че жителите на Драгичево имат активна гражданска позиция, хората са съпричастни с проблемите на своето населено място и имат желание да помогнат на кмета за тяхното разрешаване“, сподели председателят на групата съветници от ПП ГЕРБ Румяна Гьорева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име