НАЧАЛО ГЕРБ Кметът на Перник Вяра Церовска откри ново футболно игрище в с. Кралев...

Кметът на Перник Вяра Церовска откри ново футболно игрище в с. Кралев дол

779
0
СПОДЕЛИ

Кметът на Община Перник Вяра Церовска откри футболно игрище в китното пернишко село Кралев дол. Придобивката за селото и децата стана възможна след финансиране от Община Перник в размер на 71 000 лв.

Събитието започна с демонстративен футболен мач с участието на децата от две възрастови групи на ФК „Струма“-Кралев дол. Младите спортисти на терена бяха изненадани от кмета и нейния екип с нови футболни топки и спортни екипи.

Официалното откриване на спорното съоръжение присъстваха  уважиха още  народният представител д-р Александър Александров, зам.-кметовете Владислав Караилиев, Денислав Захариев и Севделина Ковачева.

„Радостна съм, че има толкова желаещи млади хора да спортуват в с. Кралев дол. Честита нова придобивка“, сподели с вълнение градоначалникът  и допълни, че община Перник ще продължи да създава условия на всички желаещи да спортуват.

„Децата в Кралев дол са изключително въодушевени, че ще къде да играят и да спортуват. Имаме база, с която може да се гордеем, отбеляза кметът на населеното място Пламен Георгиев Пламен Георгиев.

От своя стана местните жители изразиха благодарността си към градоначалника Вяра Церовска за изпълнения ангажимент и обещаха да се бъдат добри стопани, за да могат децата на Кралев дол да се радват дълго време на своята нова придобивка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име