НАЧАЛО ГЕРБ Областините ръководства на ГЕРБ и СДС в Перник: Заедно сме по-силни

Областините ръководства на ГЕРБ и СДС в Перник: Заедно сме по-силни

608
0
СПОДЕЛИ
cof

Днес повече от всякога ние трябва да докажем, че обединението прави силата, единодушни бяха областният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска и Председателят на Областния съвет на СДС – Перник Юлиан Ситарски на среща между ръководствата на двете политически сили в областта. Те изразиха своята увереност, че обединението в дясно ще бъде ключово за успеха на ЕНП на изборите за членове на Европейския парламент в България.

Ръководствата на двете партии подчертаха, че обединението ще продължава и ще се надгражда, за доброто на България и на Европа.

„За нас това е важно, защото всички ние искаме да живеем в Европа, която е справедлива и устойчива“, сподели Вяра Церовска. Тя отбеляза, че ГЕРБ и СДС са в едно политическо семейство, имат близки виждания за управлението на Европейския съюз и са най-силните защитници на продължаването на кохезионната политика в нашия общ дом.

„Ще се борим за един по-добър резултат съвместно“, каза лидерът на СДС. Той отбеляза още, че е необходим всеки глас, всеки десен вот, който да запази водещата роля на ЕНП в един от най-важните моменти за Съюза от неговото създаване до днес.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име