НАЧАЛО ГЕРБ Гости от село Дивотино посетиха Парламента по покана на народния представител д-р...

Гости от село Дивотино посетиха Парламента по покана на народния представител д-р Александър Александров

303
0
СПОДЕЛИ

Народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров посрещна в Народно събрание предствителки на фолклорния състав на село Дивотино, водени от кмета Румен Сергиев.


„Благодаря ви, пазители на българската народна песен! Изразявам огромното си уважение към неуморния Ви труд и Вашата всеотдайна работа. Пожелавам ви още дълги години да продължавате да ни радвате с песните си. Нека никога да не угасва у Вас онази искра на родолюбие и любов към родния край и Отечество!“, заяви народният представител.
Групата от Дивотино имаше възможност да се срещне и да разговаря лично с председателя на НС Цвета Караянчева. В рамките на срещата беше обсъдена работата на парламента, предстоящите законодателни инициативи и актуалната политическа обстановка. Гостите от Дивотино не пропуснаха да поздравят председателя на Парламента с две прекрасни изпълнения. Те благодариха за сърдечното посрещане и възможността да разгледат отблизо една от основните ни институции. В края на гостуването групата от с. Дивотино посети Пленарна зала, където имаше възможността да си направи снимки за спомен от парламентарната трибуна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име