НАЧАЛО ГЕРБ С водосвет за здраве и успех партия ГЕРБ откри предизборната си кампания...

С водосвет за здраве и успех партия ГЕРБ откри предизборната си кампания в областта

355
0
СПОДЕЛИ

С водосвет за здраве и успех ГЕРБ-Перник даде старт на кампанията за членове на Европейския парламент. По традиция ритуалът беше отслужен в църквата „Свети Иван Рилски“. Свещичка в храма запалиха най-младият кандидат за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Александър Йорданов , областният координатор на местната структура на политическата сила д-р Вяра Церовска, народният представител д-р Александър Александров, председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, членове и симпатизанти на най-голямата политическа сила в Перник, представители на Съюза на демократичните сили.

Андрей Новаков подчерта значимостта на предстоящите избори както за България, така и за Европа. „В следващия Европарламент ще продължим да защитаваме интересите на страната ни в Европа и гласът на България ще се чува“, категоричен беше той.

Лидерът на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска отбеляза, че Андрей Новаков заема достойното трето място в листата за кандидати за евродепутати, което е признание за успешната му работа през последните пет години като представител на българските граждани в Европейския парламент.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име