НАЧАЛО ГЕРБ ДЕКЛАРАЦИЯ НА МЛАДЕЖИ ГЕРБ-ПЕРНИК

ДЕКЛАРАЦИЯ НА МЛАДЕЖИ ГЕРБ-ПЕРНИК

1072
0
СПОДЕЛИ

Младежи ГЕРБ-Перник заставаме зад призива на кмета на общината Вяра Церовска, предизборни плакати да се лепят единствено на указаните със заповед обществени места.

Като европейски граждани, нашето желание е да предпазим от допълнително замърсяване градската среда, както и трайното увреждане на елементи от нея. Апелираме всички политически сили да проявят нужната отговорност и разум, за да запазим европейския облик на Перник. Безразборното разлепване на предизборни материали, афиши, плакати, надписи и други по фасадите на обществените сгради, училища, болници, читалища, детски градини, както и използването на превозни средства на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация, е грозна и отблъскваща избирателите гледка.

В навечерието на важни избори, като тези за членове на Европейския парламент,  повече от всякога действията и идеите на всеки един от нас трябва да се свързани с общите европейски ценностите. Ние като участници в политическия живот в страната и обществено ангажирани хора, сме длъжни да покажем политическа зрялост и да поддържаме високи стандарти за поведение, като по този начин даваме добър пример на гражданите.

Призоваваме всички политически сили да насочат своите усилия в дебата за бъдещето на Европа и ролята на България в него. Предстоящите избори би следвало да бъдат арена на сблъсък на идеи и програми, които да гарантират устойчивото развитие на страната ни, а не да загрозяват градския ареал с агитационни материали.

 

Младежи ГЕРБ-Перник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име