ГЕРБ – Перник подарява грижа на хората в затруднено социално положение в общината

  89
  0
  СПОДЕЛИ
  ГЕРБ – Перник подарява грижа на хората в затруднено социално положение в общината. 380 пакета с храни от първа необходимост ще бъдат предоставени на нуждаещите се в рамките на коледната благотворителна кампания. Първите пакети от „Подари грижа за Коледа“ вече отпътуваха към Мещица и Дивотино, където местните хора благодариха за протегнатата ръка.
  „Сигурен съм, че ще се справим заедно. В тези трудни моменти трябва да сме обединени. Ще покажем на хората, че не са сами и забравени. Преминахме през много изпитания и вярвам, че ще продължим ръка за ръка към едно по-хубаво бъдеще“, сподели областният лидер на партията инж. Емил Костадинов.
  „Идеята е да сме близо до семействата, които имат нужда от помощ. Не искам в навечерието на Коледа да има човек, на когото да е отказано съдействие, защото човеколюбието е най-важно в тези трудни времена“, каза общинският председател на ГЕРБ- Перник Денислав Захариев.
  Благородната инициатива се финансира изцяло от партия ГЕРБ и няма да бъде последната. През всички години на своето съществуване партията с лидер Бойко Борисов е доказала, че е социално отговорна и обърната към хората, заявиха местните лидери на ГЕРБ.

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Напишете коментар
  Въведете име