НАЧАЛО Избори Емил Костадинов: Ако искате да продължим промяната заедно, гласувайте с номер 28...

Емил Костадинов: Ако искате да продължим промяната заедно, гласувайте с номер 28 в интегралната бюлетина

798
0
СПОДЕЛИ

Емил Костадинов е инженер по професия, кандидат за народен представител в листата ГЕРБ – СДС в 14 МИР -Перник. Роден и израснал в Перник – тук са неговите корени. Хората го познават като областен управител на област Перник, а преди това – като кмет на Изток. От края на миналата година Костадинов е областен координатор на ГЕРБ-Перник. Кариерата му започва от експертна длъжност Областно пътно управление. Истината е, казва Костадинов, че хубавият път носи бързина, качество и ниски разходи, а това дава сигурност за всички хора на пътя. Правителството на премиера Бойко Борисов осигури пари за изграждането на изключително важни за областта инфраструктурни обекти. За последните четири години в област Перник беше изградена инфраструктура и съоръжения за над 55 млн. лв. Сред тях е връзката София – Перник на пътен възел „Марина бара“, кръговото кръстовище на входа на кв. Изток. Беше ремонтиран и надлез Иван Вазов, изгради се над 200 км ВиК инфраструктура за над 75 млн. лв.
В новия мандат ще продължи работата за изграждането на връзка на влака Радомир – София с метрото, кръговото движение в Димова махала и осъществяването на водния цикъл. С изграждането на Индустриалната зона ще могат да се привличат още нови инвеститори на високо европейско ниво. Ще продължи и санирането на блокове в областта.
„ГЕРБ е символ на приемственост, сигурност и стабилност. Изпълнили сме всичко обещано и в това е нашата сила!
Ако искате да продължим промяната заедно, гласувайте за най-добрата листа с номер 28 в интегралната бюлетина“, апелира към перничани Костадинов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име