НАЧАЛО ГЕРБ Кирил Ананиев: Най-важното в една предизборна кампания са срещите с хората

Кирил Ананиев: Най-важното в една предизборна кампания са срещите с хората

562
1
СПОДЕЛИ

Водач на листата на коалиция ГЕРБ/СДС в 14 МИР – Перник е министърът на финансите Кирил Ананиев. Професионалният му път е започнал през 1980 г. именно в Министерство на финансите и по-голямата част от трудовата му дейност е била свързана с управление на публичните финанси. За себе си казва, че винаги се е стремял обективно, дисциплинирано и справедливо да управлява разходите на публичния ресурс.
Най-важното в една предизборна кампания са срещите с хората и с бизнеса, казва Ананиев. „Така гражданите и бизнесът се запознаха с акцентите в програмата за управление на коалиция ГЕРБ – СДС, а аз – с техните непосредствени проблеми.“ Сред приоритетите му в следващия мандат са, на първо място, изграждане, рехабилитация и ремонт на пътна инфраструктура – градски и междуградски пътища, улици в населени места. На второ място, изграждане и ремонт на ВиК инфраструктура в населените места в цялата област. На трето място, подобряване на екологичните показатели в областта – достатъчна и чиста питейна вода, чист въздух и околна среда. От изключителна важност е преминаването към „зелена“ икономика чрез Фонда за справедлив преход. На практика това означава трансформация и модернизация на местната икономика така, че да се насочи към производство на стоки и предоставяне на услуги с много по-висока принадена стойност, и разкриване на нови работни места.
„Ще настоявам за изграждането на Индустриалната зона в Перник, която е от изключителна важност за развитието на целия регион. С дигитализацията на услугите ще се намали административната тежест за бизнеса и гражданите. Ако изпълним тези приоритети, в средносрочен план Пернишка област ще се превърне в икономически обособена зона, в която ще работят все повече перничани. Те ще се трудят и ще създават брутен вътрешен продукт на територията на областта. Подкрепете ни на 4 април с № 28 в интегралната бюлетина, защото сме доказали, че винаги изпълняваме поетите ангажименти“, апелира Кирил Ананиев

1 коментар

  1. Да не забравим, как болните от Ковид 19, нямаха право на болничен и как трябвало да се обърнем към бабите за да оцелеем!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име