НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ-СДС: Държавата ще поеме 60% от осигурителния доход на 60 000 млади...

ГЕРБ-СДС: Държавата ще поеме 60% от осигурителния доход на 60 000 млади хора

55
0
СПОДЕЛИ

„Държавата ще поеме 60% от осигурителния доход на 60 000 млади хора, които след завършване на училище или университет да останат да работят в България за период от 12 месеца. След изтичане на този период работодателят ще има задължение да запази заетостта за период от 12 месеца.Тази мярка е включена в предизборната програма и ще струва до 400 млн. лв“.Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от Коалиция ГЕРБ- СДС за 14 МИР Перник Кирил Ананиев на среща във фирма „3А Стийл ООД“ в Радомир. Той посочи, че ако хората им гласуват доверие ще бъдат продължени национално отговорните политики.
„Ще превърнем България в най-добро място за бизнес в Европа чрез бързи евтини и изцяло електронни услуги за стартиране на бизнес. Предвиждаме и въвеждането на принципа за мълчаливо съгласие за съгласувателните, регистрационните и разрешителни режими за стартиране на бизнес, като при непроизнасяне на държавния или общинския орган в срок, съответното разрешение ще се счита за издадено и реализацията на инвестицията и дейността може да започне“, коментира Ананиев.
Във фирма „3 А Стийл ООД“ в Радомир работят 80 човека . Тя произвежда метални изделия за изливане на бетонни блокове тип „Лего“.
Продукцията е основано за износ и по Европейски проект са закупени две роботизирани машини.
На срещата присъстваха и другите кандидати за народни представители Георг Георгиев, Емил Костадинов и Христина Георгиева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име