НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за народни представители приветстваха жителите на областта за празника Еньовден

Кандидатите за народни представители приветстваха жителите на областта за празника Еньовден

142
0
СПОДЕЛИ

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Кирил Ананиев заедно с кандидатите за народни представители Емил Костадинов, Александър Александров и Христина Георгиева приветстваха жителите на областта за празника Еньовден и почетоха рождението на Св. Йоан Кръстител.

За поредна година Регионалният фестивал на любителското творчество на възрастните хора от Югозападна България събра в местността Ладовица в пернишкия квартал „Изток“ стотици самодейци от страната, които зарадваха малки и големи, с това което носят в сърцата си и го показват чрез песните и танците.

„Сред ценностите, които съхранява един народ през вековете, са неговите обичаи и традиции. Българският народ може да се похвали с един от най-богатите и интересни фолклори в света. Именно тези обичаи и традиции обединяват българите, независимо къде се намират по света“, сподели водачът на листата Кирил Ананиев . Той и останалите кандидати за народни представители присъстваха и на първата Архиерейска света Литургия, оглавена от Негово преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп – викарий на Софийския митрополит, в Жаблянския манастир „Св. Йоан Предтеча“, по- късно посетиха и параклиса „Св. Йоан Летни“ , намиращ се на брега на яз. „Пчелина“.

  1. За

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име