НАЧАЛО ГЕРБ Ананиев пита за ремонта на пътя Драгичево-Рударци-Кладница

Ананиев пита за ремонта на пътя Драгичево-Рударци-Кладница

76
0
СПОДЕЛИ

„Какво е състоянието към момента на републиканския път Драгичево-Рударци-Кладница и на ремонтиращия се път Перник-София?“. Това е въпросът, който отправи народният представител от 14-МИР Перник от коалиция ГЕРБ-СДС Кирил Ананиев в Народното събрание.
Той настоява за подробна писмена информация от министъра на регионалното развитие и благоустройството относно крайните срокове за цялостно завършване на укрепителните дейности и ремонта на трасето, свързващо Драгичево и Кладница, както и за ясен ангажимент за срок за цялостно въвеждане в експлоатация на ремонтиращия се път Перник-София, създаващ неудобство на хиляди перничани, пътуващи ежедневно към столицата.
Според Ананиев използването на обходни маршрути от пътуващите води до амортизация и бързо износване на общинската пътна мрежа, създава рискове от пътно-транспортни произшествия, както и неудобства на местните жители от с. Драгичево и с. Кладница.
„Струпването на автомобили и затрудненото придвижване ежедневно създават напрежение и въпреки настояванията за своевременно извършване на ремонт в най-кратък срок -действия не се предприемат“, посочва народният представител от Пернишки регион.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име