НАЧАЛО ГЕРБ Общинските съветници от ГЕРБ-Перник с остра декларация за спирането на важни ремонтните...

Общинските съветници от ГЕРБ-Перник с остра декларация за спирането на важни ремонтните дейности на пътни участъци

70
0
СПОДЕЛИ

🔵Общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ – Перник са силно обезпокоени от спирането на важни ремонтни дейности и организацията на движението на първокласния път I-I между ж.п. гара Владая и пътен възел Даскалово, както и от стопирането на укрепителните дейности и рехабилитацията на републиканския път III-1003 Драгичево-Рударци-Кладница.
➡️ В тази връзка те ще предложат да влезе в дневния ред на предстоящото редовно заседание на ОбС декларация, с която ще търсят подкрепа от колегите си от другите политически партии и ще настояват за спешно довършване на ремонтните дейности на пътните участъци.
➡️Декларацията е адресирана до президента на Р България Румен Радев, министър -председателя на Р България Стефан Янев, министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова и председателя на Националното сдружение на общините в Р България инж. Даниел Панов.
➡️В документа си посочва още , че заради заради затруднения трафик на пътя за София се използва и общинският път през село Драгичево, който бързо се амортизира и създава голямо неудобство на местните жители, затова ще настояват той също да бъде ремонтиран.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име