НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ-Перник празнува 14 години от учредяването на областната структура

ГЕРБ-Перник празнува 14 години от учредяването на областната структура

133
0
СПОДЕЛИ

🔵Честит 14 рожден ден, ГЕРБ! Така като гледам – 14 години, а някои казват, че едва ли не сме партия на статуквото. Така започна речта си в Перник по повод годишнината на областната структура бившият премиер и лидер на политическата сила Бойко Борисов.
Стотици членове, симпатизанти и съмишленици на ГЕРБ се събраха на празника, който се проведе на открито на поляната под хижа „Славей“ и бурно аплодираха своя лидер.
➡️С всеки изминал ден става ясно, че тези няма да направят правителство. Те ще направят всичко, за да може Радев да управлява. Това, че не се разбирали, е пълна лъжа. Организирано го правят, за да може да му актуализират бюджета и да може да изхарчат останалите пари. Нищо друго логично няма“, добави Борисов.
☑️Поздрав към всички отправиха още областният координатор на структурата Емил Костадинов, народният представител в 46-о Народно събрание Кирил Ананиев, председателят на Областния съвет на СДС – Перник Юлиан Ситарски и първият областен лидер на местната структура Иво Петров.
🔵“Най-големият капитал на партия ГЕРБ е енергията и силата на всеки един от нас.
Въпреки всички конспирации и саботажи от страна на опонентите ни ще продължим да работим за доброто на всички българи.
Благодаря за упоритата работа през последната година, блестящата организация на общинските структури и кметовете, с което успяхме да покажем отлични резултати“. Това заяви пред членове и симпатизанти областният координатор на ГЕРБ-Перник инж. Емил Костадинов.
🔵Ананиев не скри, че за него е чест и удоволствие да бъде на 14-ия рожден ден на семейството на ПП ГЕРБ-Перник. „През изминалите години видяхме много победи и възходи, преживяхме и тъжни моменти. Фактът, че сме тук доказва устойчивостта на ядрото на политическия проект – вашата устойчивост и лоялност“, каза в поздрава си Ананиев.
🎉Празничната програма беше съпътствана с много настроение и забавления . В нея се включиха с изпълнения танцови и певчески самодейни състави от общините в област Перник. На сцената се качиха и талантливите сестри Мария и Магдалена Филатови, които изпяха любими български народни песни. По традиция за празника беше подготвена и вкусна кулинарна изложба от дамите на ГЕРБ – Перник. Не липсваше, разбира се, и празнична торта.
🔵Събитието беше уважено още от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, зам.- председателя на ПГ коалиция ГЕРБ-СДС Тома Биков, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, кметове на общини, общинските ръководители на партията, общински съветници и кметове на населени места, представители на бизнеса и политически партньори.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име