НАЧАЛО ГЕРБ Денислав Захариев: Време за експерименти и губене вече няма

Денислав Захариев: Време за експерименти и губене вече няма

66
0
СПОДЕЛИ

🔵“Отиваме смело и с достойнство на трети избори и отново очакваме подкрепата на перничани, която ни дава сили и кураж, защото време за експерименти и губене вече няма“, заяви днес председателят на ПП ГЕРБ – Перник Денислав Захариев преди началото на консултациите при областния управител за определяне състава на Районната избирателна комисия на 14 Пернишки многомандатен район.
„46-ото НС е вече в историята и имаше толкова кратък мандат, колкото 45-ото! За пореден път се разбра, че партиите на „промяната“ не могат да реализират политическите си заявки и постигнаха единствено удължаване на хаоса, с липса на стабилност и сигурност“, коментира Захариев.
Във връзка с участието на ПП ГЕРБ в Избори за президент и вицепрезидент на Република България и Народно събрание, насрочени на 14 ноември 2021 г., общинският лидер Денислав Захариев направи следните предложения за попълване на състава на РИК-Перник от квотата на партията:
➡️За длъжността „заместник-председател “ на РИК-Перник – Румяна Николова Петрова, с висше юридическо образование
➡️За длъжност „член“ на РИК-Перник – Валентина Страхилова Генадиева – Димитрова, с висше образование „Управление на здравните грижи“;
➡️За длъжност „член“ на РИК-Перник – Светлана Кирилова Петкова, с висше образование „Публични финанси“.
➡️Резерви за член:Изабел Марселова Ангелова, с висше юридическо образование ;

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име