НАЧАЛО ГЕРБ С водосвет за здраве и благополучие започна предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС...

С водосвет за здраве и благополучие започна предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Перник

114
0
СПОДЕЛИ

С водосвет за здраве и благополучие в храма „Св. Иван Рилски“ започна по традиция предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Перник.
„Прекрачихме прага на църквата „Св. Иван Рилски“, за да отправим послание към Господ и светеца- закрилник на Перник и перничани, да ни подкрепят в тази кампания. Тя ще бъде конструктивна, коректна и най-вече полезна за нашите съграждани от областта, защото ще ги информираме за антикризисните мерки, които сме подготвили за справяне със ситуация в страната, както и за управленската програма на коалиция ГЕРБ-СДС. Листата ни е съставена от професионалисти и всеки ще допринесе в своята област“ “, заяви пред медиите Кирил Ананиев, който за трети път повежда листатата в Перник
След него втори се нарежда Георг Георгиев – политолог, трети д-р Йорданка Александрова – лекар по дентална медицина, четвърти Емил Костадинов – инженер, пети Александър Александров – икономист, шести Ивета Боянова – икономист, седми Стефан Маринов от квотата на СДС – информационни технологии и телекомуникации и осми Христина Георгиева– педагогически съветник.
„Управленската ни програма съдържа конкретни политики и програми, които засягат населението на България както на национално равнище, така и в област Перник. И съм убеден, че тя ще бъде изпълнена напълно. Досега показахме, че ние единствени изпълняваме конкретните ангажименти“, уточни водачът на листата.
„Неслучайно нашият слоган е „По-силни от хаоса“ и ние ще го изпълним, ако хората отново ни гласуват своето доверие и на 14-ти ноември ни подкрепят с номер 32 в бюлетината“, посочи Кирил Ананиев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име