НАЧАЛО ГЕРБ К. Ананиев призова избирателите да подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС с № 32 в...

К. Ананиев призова избирателите да подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС с № 32 в бюлетината

170
0
СПОДЕЛИ

Избирателите да гласуват доверие на политиците, които със своя професионализъм, опит и умения са доказали, че ще успеят да се справят и с кризите, създадени от двете служебни правителства, призова водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Кирил Ананиев. „Подготвили сме реално изпълними антикризисни мерки, с които не само ще възстановим държавността, но и ще надградим, за да се справим с предизвикателствата, характерни за региона. Времето на месиите отмина! Слушаме за хора, които щели да донесат промяна, но те не са направили нищо за държавата. Те са влезли в политиката с определена цел и ще излязат от нея в много по-добро финансово състояние“, каза Ананиев. Коалиция ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може уверено да каже, че е изпълнила всички поети предизборни обещания, и хората го виждат. Достатъчно е само да се обърнат назад и да проследят как са се развили в положителна посока българските региони. Коалиция ГЕРБ-СДС проведе коректна кампания в директен диалог с гражданите.
„Ние не делим хората, а искаме да работим заедно с тях и да търсим решения на общите ни проблеми. Готови сме на преговори с всяка политическа сила, ако тя споделя същата кауза – по-доброто бъдеще на България и на област Перник. По-високи доходи, запазване на работните места, модернизиране на местната икономика, създаване на нова икономическа единица, която да гарантира поминък и спокойствие за много семейства. Това са ангажиментите, които ще изпълним, ако хората ни гласуват доверие на 14 ноември“.
За връщането на нормалността Кирил Ананиев призова избирателите да подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС с № 32 в бюлетината, и кандидатпрезидентската двойка Анастас Герджиков – Невяна Митева с №15.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име