НАЧАЛО ГЕРБ 1 053 000 уволниха правителството

1 053 000 уволниха правителството

300
0
СПОДЕЛИ

az-sym-evro1 милон и 53 хиляди са събраните подписи за уволнение на правителството в кампанията „Аз съм европеец“, съобщи председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на публична дискусия, организирана от ГЕРБ, ДСБ и СДС на тема „Политическа и управленска алтернатива за европейска България“.

Последен подписа си върху заповедта за уволнение на правителството положи червеният кмет на село Марчево, Гоцеделчевско – господин Розен Марчев. Той обясни, че е кмет на селото от 17 години, но през това време БСП не е направила нищо за съселяните му. Марчев подаде заявление за прекратяване на членството си в БСП и подписа документи за членство в ГЕРБ.

Тези над 1 милион подписа доказват, че правителството продължава месеци след доклада да не предприема нищо срещу корупцията, в която беше обвинено, заяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и добави:

„Стойността на всеки един индивидуален подпис е висока, защото той е даден от мислещи граждани, осъзнали волята си за промяна на обществото”.

Специален гост на форума беше Елмар Брок – член на Политическото бюро на Европейската народна партия. В изказването си господин Брок акцентира върху задълбочаващата се корупция по всички етажи на властта, „корупцията в България прилича на тумор, който бързо се разпространява. Това е тревожно, икономиката ви е слаба, хората бедни”, добави още Брок.

На публичната дискусия на тема: „Политическа и управленска алтернатива за европейска България – 2008“ бяха обсъдени резултатите от кампанията „Аз съм европеец“, организирана от партиите – членове на Европейската народна партия – ГЕРБ, ДСБ и СДС.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име