НАЧАЛО ГЕРБ Александър Александров е кандидатът на ГЕРБ за кмет в с. Големо Бучино

Александър Александров е кандидатът на ГЕРБ за кмет в с. Големо Бучино

717
0
СПОДЕЛИ

Александър Александров през септември зае поста ВРИД кмет на село Големо Бучино по предложение на ПП ГЕРБ, чийто член е. За един месец той направи проверка на активите и пасивите на кметството и вече знае какво предстои да бъде свършено. Равносметката е четири докладни записки до кмета на Община Перник за един месец и непрекъснати инициативи с жителите на селото.

„Проблемите в село Големо Бучино са сериозни и изискват двадесет и четири часов ангажимент и здрава ръка”, каза г-н Александров и продължи: „Коритото на река Бучинска, която минава по цялото протежение на селото не е почиствано от десетилетия. Там има нанесени не просто камъни и пръст, а са израснали храсти и дървета, които препречват и задръстват реката. На двете докладни записки, които внесох до г-жа Янакиева ми бе от говорено, че не може да се отдели внимание, време и средства за този проблем сега. Аз не се отказвам и с хората от селото взехме решение да изчистим
сами каквото можем, а дърветата, които ще изсечем ще отидат за огрев на социално слабите ни и болни хора. Това обаче съвсем няма да промени обстановката. Надявам се все пак и за нашето село
общинската управа да намери време. Другите сериозни проблеми са електрифицирането на селото и изсичането на храстите, задръстващи централния път. Аз няма да оставя нещата така, ако трябва сам ще взема една резачка и ще окастря опасните клони. Давам си сметка, че решаването на такива, наглед маловажни проблеми, ще подобри качеството на живота на десетки хора, тези, с които съм израснал и сред които живея. ” – каза Сашо, така, както всички в селото го знаят. След това кандидатът на ГЕРБ за кмет на Големо Бучино очерта основните приоритети за селото, сред които хигиенизиране на селото и снабдяване на всяко домакинство с кофи за боклук и благоустрояване на населеното място. Александров пое и ангажимента активно да работи с читалището и да подпомага неговата дейност, и като цяло да подкрепя всяка добра инициатива.

Александър Александров е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ от редовните Местни избори -2007. Тогава само единадесет гласа не му достигнаха за явяване на балотаж. С решение на УС на ПП ГЕРБ Перник, той е предложен на ИК на ПП ГЕРБ за утвърждаване като подходящ кандидат. Кандидатурата на Александров е утвърдена с пълно мнозинство от местната структура в Перник. Той получи тази категорична подкрепа заради неговия силен дух, неуморност, амбициозност и умението да обединява около себе си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име