НАЧАЛО ГЕРБ Циркове

Циркове

288
0
СПОДЕЛИ

Перник. Един от подсъдимите по делото срещу наркобандата „Център” заплашва на глас прокурора Светлана Фотева в съдебната зала: “Внимавай какво правиш! Каквото си търсиш, а ти си търсиш белята, ще си го намериш.”

Цирк! – ще кажете вие. Глупости! Вие нищо не знаете.

Петрич. Районният съд налага мярка за неотклонение домашен арест на небезизвестния „почтен” гражданин Марио Минев, без да бъде посочен адрес(!).

Цирк! – ще се провикнете. Не бързайте, има още: Докато тече съдебното заседание, вносителят на искането за постоянен арест спрямо Минев, прокурор Лидия Манолова, научава, че домът ú е станал обект на взломен обир.

Това вече е цирк! – ще отсечете. Не-е-е, и това не е, драги мои.

Дупница. “Компетентен полицейски орган” поканва по телефона бившите барети Ангел Христов и Пламен Галев да се явят в Областната дирекция на полицията в Кюстендил за извършване на процесуално-следствени действия точно преди тежко въоръжени командоси, жандармеристи и полицаи да отцепят имението на „братята” в село Ресилово, за да могат агентите на ДАНС, данъчни, митничари, прокурори и следователи да покажат на престъпните босове къде зимуват раците.

Цирк! – ще речете, нали? И пак ще избързате. Случката продължава: Ден покъсно премиерът ще похвали ДАНС за добре(!?) свършената работа.

Е, това вече е цирк на цирковете! – ще възкиклнете и пак ще сбъркате.

София. Опозицията връчва на премиера Станишев подписката за уволнението му. Над един милион българи са поставили имената си под нея.

Сериозна работа! – ще заключите вие и ще сгрешите, защото точно това, според премиера, било цирк.

Разбрахте ли бе? Циркаджии с циркаджиите!

Кракра П. Ернишки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име