НАЧАЛО Областта И Трън отпразнува своя ден на града

И Трън отпразнува своя ден на града

298
0
СПОДЕЛИ

С голямо тържество в центъра, с пищна заря и фойерверки, с музика, любими изпълнители и хубав вечерен коктейл, кметът на гр. Трън Станислав Николов зарадва своите съграждани по случай 14 октомври – градския празник.Кметът благодари на жителите за подкрепата и съпричастността при обновяването и промяната на града, както и за доверието, което са му гласували.

Гости на празничния ден бяха административният секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов, областният ръководител на ПП ГЕРБ – Перник инж. Иво Петров, общинските съветници от ПП ГЕРБ – Перник, кметове на съседни общини и много други. Специално поканен за празника, беше пристигнал и внукът на известната народна певица Гюрга Пинджурова.

Цветомир Паунов – административен секретар на ПП ГЕРБ, поднесе поздравителен адрес към жителите на гр. Трън от името на председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. В своите поздравителни думи г-н Цветанов изказва и сърдечните си пожелания за успех в развитието на града и твърдата подкрепа на ПП ГЕРБ към управленската политика на кмета от ГЕРБ.

За своята една година градоначалство Станислав Николов преобрази централната част на града, зае се с мащабна ремонтна дейност и създаде нова и рентабилна транспортна схема. Сред приоритетите в работата му е и грижата за децата и младите хора на Трън, за които в деня на града беше организиран велопоход до известния национален туристически обект Ждрелото.

Областният ръководител на ПП ГЕРБ – Перни инж.Иво Петров поздрави хората от гр. Трън и пожела на всички демократичното управление и успешната политика на ГЕРБ в техният град да бъдат пример за страната ни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име