НАЧАЛО Младежи Лицата на ГЕРБ – Перник

Лицата на ГЕРБ – Перник

985
0
СПОДЕЛИ

ЛЮБИН ЧАКОВ – студент в СУ „Св. Климент Охридски”- 4 курс, специалност „Туризъм”. Участия в проекти с трансгранично сътрудничество за развитие на туризма в българските общини по програми на Европейския съюз.

„Избрах да членувам в ПП ГЕРБ, защото тази организация има ясна и открита политика относно младите хора в България. Обръща внимание и на обикновения български гражданин, толерира младежките идеи. ПП ГЕРБ може да промени негативното възприемане на нашата страна от другите държави. Партията работи за подобряване живота на хората. Нейните цели и идеи изцяло съвпадат с моите и аз ще дам своя принос за развитието на България и по-доброто бъдеще , което всички желаем.“


ДЕНИСЛАВ ВИОЛИНОВ ЗАХАРИЕВ на 23години. Роден в гр.Перник. Възпитаник е на СОУ „д-р. Петър Берон” и ПМГ „Христо Смирненски” в момента студент 5 курс специалност „Право” в ЮЗУ „Неофит Рилски” гр.Благоевград. Завършил съдийски курс към ОС на БФС София и в момента е действащ футболен рефер от югозападна „В” футболна група.

„Проявявам интерес и имам чувствителност към социалните и политическите процеси в страната ни. Вълнува ме какво се случва с мен и моите връстници и какво е отношението на държавата ни към нас. Участвал съм в международни семинари под егидата на UNICEF в Гърция и Турция с насоченост закрила на детето. Давам си сметка, че има смисъл да проявиш и защитаваш позиция и аз избирам позицията на десните ценности. Станах член на ПП ГЕРБ в края на 2008г., но симпатизирам на нейните възгледи от самото ѝ създаване. Надявам се с моето членство да мога да допринеса за положителното развитие и на младежката общност, на моя град Перник и на България.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име