НАЧАЛО ГЕРБ Безспорните предимства на ГЕРБ в дебата с управляващите по БНТ

Безспорните предимства на ГЕРБ в дебата с управляващите по БНТ

261
0
СПОДЕЛИ

Икономическите възгледи на ГЕРБ са допаднали на почти половината от зрителите на дебата между лидерите на ГЕРБ и БСП и Бойко Борисов и Сергей Станише в предавнето “Референдум” по БНТ. Това показват данните от проучване на социлогическата агенция “Алфа рисърч”, направено за БНТ.

Срещу 47 одобрение за идеите на ГЕРБ остават 34 на сто, които предпочитат тези на социалистите, а 19 процента от анкетираните са зявили, че не са харесали възгледите на нито едната от двете формации. Директорът на “Алфа рисърч” Боряна Димитрова обясни, че одобрение за ГЕРБ са демонстрирали най-вече анкетираните в столицата и големите градове, като това са най-вече активно
работещите на възраст между 18 и 45-50 години.

Бел.ред. А ето как хората оценяват изхода от дебата:

1.ГЕРБ показа, че има целенасочена програма.
2.Екипът от икономисти заяви експертна позиция и професионализъм, без да влиза в нападателната стилистика на опонентите си.
3.На всяка порочна позиция на управляващите, ГЕРБ показваше по-добра алтернатива.
4.ГЕРБ представи умеещи и мислещи гъвкаво експерти.
5.Бойко Борисов отново демонстрира човешката си добронамереност и европейски маниер, но без да отстъпва от непреклонната към БСП дясноцентристка демократична позиция.
6.През цялото време на дебата представителите на столетницата съзнателно или не признаваха, че следващото правителство е на ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име