НАЧАЛО Младежи Младежкият ГЕРБ носи европейски послания

Младежкият ГЕРБ носи европейски послания

667
0
СПОДЕЛИ

Младежите на ГЕРБ Перник посещават по–малките градове и всяко село в областта. Срещайки се с младите хора там те разказват за европейските институции, обменят идеи, разясняват смисъла на това да се гласува на евроизборите. Земен, Брезник, Радомир, Трън, с. Прибой и други са местата, на които младежите с настроението и енергията си зарадваха местните жители и им предадоха от своя ентусиазъм и убеденост. Всеки демократично мислещ и желаещ по–добро бъдеще жител беше доволен да получи новият вестник ГЕРБ-Перник, рекламна шапка и тениска на ГЕРБ.

„С наближаването на датите за избори, ставаме все по–нетърпеливи да се случи голямата промяна. Успехът на ГЕРБ ще доведе до процес на делегиране на права към гражданските сдружения и това ще бъде спокойната революция в Европа. Другият голям смисъл и промяна от досегашното ще бъде създаването на секторни политики, които никой друг до сега не е правил. Това означава, че ГЕРБ няма да произвежда политици въобще, а политици по специфични направления.” – каза Емил Малинов Димитров, симпатизант и поддръжник на ПП ГЕРБ от Брезник.

След всяка своя инициатива, младежите прекарват приятно време заедно и използват случая, за да се видят и обсъдят това, което ги вълнува.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име