НАЧАЛО Избори Ирена Соколова: Работим за самостоятелно управление, останалото е размиване на отговорност

Ирена Соколова: Работим за самостоятелно управление, останалото е размиване на отговорност

333
0
СПОДЕЛИ

Мажоритарният кандидат на ГЕРБ за Перник – Ирена Соколова, заедно с кандидати от листата за парламента се срещнаха със служители и ръководството на пернишката фирма Прим.
В диалога бяха засегнати теми като здравеопазване, образование и отражението на икономическата криза в различните браншове.
Мажоритарният кандидат Ирена Соколова раздаде на всеки от персонала визитка с телефона си. „Мажориталният кандидат на един град е посланникът на града в парламента. Той лобира не просто някоя партия да спечели. Той лобира всеки един човек от града, всички хора, които среща по улицата, с които е съсед или е работил заедно, да се чувстват добре”, каза още Соколова.
“Поемам с голяма отговорност мажоритарното място и ще направя всичко възможно Перник да успее и да дадем това, което българският народ очаква от нас. Много искам и напълно вярвам, че няма да сме поредното разочарование на българския избирател и това много зависи от тези, които ще влязат в парламента”, заключи Ирена Соколова.
Служители от фирма Прим пожелаха на кандидатите на ГЕРБ много воля и чисти намерения.

Ирена Соколова във фирма Прим: В програмата си ГЕРБ заимства опит от най-успешните страни в Европа
Успяхме да разговаряме за проблемите на фирмата с вашият управител на фирма Прим, защото той знае добре какво се случва. И както той успява да задържи производството си и персонала си, в момент на криза, така и ние не сме спрели да работим – всеки експерт в областта си. Когато партия ГЕРБ реши да заложи на експертните си умения, така, че да направи парламент, в който всеки да работи за парченцето, от което разбира и да го доведе до успешен край, тогава и ние взехме политическо отношение. Нашето желание е да може да подсигурим по такъв начин живота на всеки един от вас, че да можем след една година да кажем – това, което направихме беше трудно, обаче го направихме сами и носим цялата отговорност за това. По тази причина ГЕРБ иска да управлява самостоятелно. Това, което се случва в момента е партиите да си подават отговорностите и да се обвиняват една друга кой какво е направил или не. БСП казва НДСВ провали икономическата програма, НДСВ казва ДПС провали селскостопанската програма..
Това, което ГЕРБ предлага е една наистина много добра програма. Заимствани са опити от програмите на най-успешните страни. Когато говорим за селскостопанство е ползван опита на тези страни, които са водещи в селското стопанство. Има страни, където малкия и средния бизнес издържат цялата държава, в това сме ползвали техния опит и т.н.
Така, че нашата цел сега е да представим хората, които когато ще се даде възможност да се гласуват програмите и да се утвърждават правилните модели на управление, тези хора да кажат – ние искаме това и ще го остояваме с цялата си отговорност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име