НАЧАЛО Избори ГЕРБ представи кандидатите си в Перник

ГЕРБ представи кандидатите си в Перник

660
0
СПОДЕЛИ

Водач на листата е Владислав Евгениев Димитров, завършил висше образование – икономика на предприятието, публична администрация, член на НИС на ГЕРБ, предприемач. Роден на 20.10.1978г.
На второ място е Петър Методиев Петров, завършил висше инженерно образование – Автоматизация на производството, член на IT групата на експертите към ГЕРБ, член на ОУС ГЕРБ, общински съветник, на 53 години. Познат е на читателите на “За Перник” със статиите си за ТЕЦ-а, замърсяването на въздуха в Перник и др.
На трето място е Радослав Людмилов Йорданов на 30 години с висше образование Аграрна икономика в УНСС София, общински секретар в гр. Радомир, зам. председател на общин.съвет в Радомир.
На четвърто място е д-р Вера Михайлова Церовска – магистър по медицина в МУ София, специалност “Вътрешни болести”, здравен мениджмънт категория “Хемодиализа”.
На пето място Искра Тотева Златанова, завършила висше образование – магистър по икономика УНСС – “Индустриален бизнес и предприемачество”, магистър Горско стопанство – Лесотехнически университет, Областен организационен секретар на ГЕРБ.
На шесто място е Димитър Димитров, седма е Милена Методиева Миланова – Мартинова а осми е популярният пернишки блогър Пламен Борисов.

Идеята на ПП “ГЕРБ” като нова формация, която е създадена само преди две години и половина да бъдат предложени и налагани лица, които до сега не са участвали в политическия живот. Хора, които са се доказали в своето професионално развитие. Очаквам от новите лица на ГЕРБ да бъдат припознати от гражданите в срещите, които правим. В ГЕРБ има и много млади хора. Нещо което и г-н Цветанов и г-н Борисов много държат. Важен елемент в избора на кандидати за народни представители е и участието на жените. В пернишката листа има жени, а мажоритарният кандидат Ирена Соколова е един достоен кандидат, който има сили и възможности да успее в мажоритарния едномандатен избирателен район в Перник, каза Иво Петров – председател на ГЕРБ Перник.
Листата ни е съставена от хора – експерти в своите области. Имаме адвокати, икономисти, лекари и др. Естествено е, че с листа от осем човека не можем да обхванем всички свери и отрасли, но сме се постарали по – важните да бъдат представени.
След Евроизборите г-н Цветанов и г-н Борисов бяха много доволни от Перник и резултата който ГЕРБ постигнахме тук. Анализите в централата показваха, че при управление на БСП в местната и изпълнителната власт е нормално на ГЕРБ да бъде трудно. Но през последните две години през които имаме структура ние работихме много и създадохме екип, които се труди без почивка и това даде резултат. Имаме потенциал и през следващите три седмици ще положим максимум усилия, за да можем да подобрим още този резултат, който получихме от евроизборите, допълни И. Петров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име