НАЧАЛО Избори Бойко Борисов пожела успех на Ирена Соколова и кандидатите на ГЕРБ

Бойко Борисов пожела успех на Ирена Соколова и кандидатите на ГЕРБ

372
0
СПОДЕЛИ

На концерт пред близо 1500 перничани ГЕРБ представи кандидатите си за депутати. Водещ на събитието бе Део, а перничани се забавляваха със звездите от Мюзик Айдъл – Маги, Тома, Нора и Теодор Койчинов. Влади Въргала разсмиваше хората със скечове за Сергей Станишев и Ахмед Доган. Младежи едва смогваха да раздадат на минувачите шапки, балони, знамена и картички. С емоционално представяне перничани се запознаха със своите съграждани, оглавяващи листата на ГЕРБ за парламента.
Цялата политика трябва да бъде справедлива. И всеки гражданин на Перник трябва да бъде защитен и уверен. Няма да позволя да има агресия в Перник! С тези думи мажоритарния кандидат на ГЕРБ Ирена Соколова излезе на сцената.
Първият в листата на ГЕРБ Владимир Димитров каза от трибуната: Искам да докажа, че ние перничани имаме потенциала да превърнем Перник в европейски град, водещ индустриален център на България. Искам страхът от безработицата в Перник да бъде забравен.
Областният координатор на ГЕРБ за Перник Иво Петров призова: ГЕРБ води в Перник, това го показахме на евроизборите, това беше първия удар по тройната коалиция. Сега предстои на 5 юли отново да покажем какво е ГЕРБ. А ГЕРБ е първа политическа сила, ГЕРБ е силата, която може да победи тройната коалиция.
В края на концерта младежи от партията се качиха на сцената и развяха знамена. На огромната видеостена се включи неформалният лидер на партията Бойко Борисов, който каза: Перничани, много е важно да ни подкрепите за българския парламент. Много е важно с вашия глас да можем да преборим тройната коалиция. И арогантното отношение на Доган да ни изпрати в Африка и Нова Зеландия, ще му го върнем. Ние искаме да живеем в София, В Перник, в Банкя, в България.
Искам да ви помоля за гласа си, знаете, че имаме сили и желание да го направим. Мажоритарен кандидат за Перник – Ирена Соколова. Първи в листата – Влади Димитров. Гласувайте за ГЕРБ с № 3.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име