НАЧАЛО Избори Ще дадем всичко от себе си за да оправдаем доверието

Ще дадем всичко от себе си за да оправдаем доверието

664
0
СПОДЕЛИ

С инж. Иво Петров, областен ръководител на ПП ГЕРБ Перник разговаря Владимир Виденов:

-Инж. Петров, две години след основаването на местната структура в област Перник, ГЕРБ постигна своята първа голяма изборна победа. Какво допринесе най-много за този успех на партията, чиято структура в Перник и областта вие ръководите?

– Mного са факторите, които доведоха до този успех. На първо място бе необходимо да съставим екип от качествени и необременени с политическо минало хора. Изградени специалисти в своята област, доказали с личното си поведение в обществото и с професионалната си кариера, че знаят, могат и имат волята да работят за просперитета на региона и на страната. Че могат да се разбират помежду си и в името на общата цел да работят като един добре балансиран колектив, в който всеки изпълнява своите функции. Така създадохме един печеливш отбор и хората ни повярваха. Работихме не само в предизборната кампания, а непрекъснато през тези две години, няма селце или паланка, където не сме отишли да разговаряме с местните люде, да ги запознаем с нашите идеи и намерения за по добро и ефективно управление на страната, така че животът на всички да стане по-добър.
Обединихме в едно мъдроста и опита на старейшините, чара и нежната, но непоколебима решителност на дамите, хъса на предприемачите и ентусиазма и енергията на младежите. Всеки даде най-доброто от себе си , за да докажем заедно, че Перник може!

– Изборите са спечелени убедително. Какво следва оттук-нататък? Какво трябва да се промени в управлението на региона, така че хората, които подкрепиха ГЕРБ, да останат доволни от своя избор?

– Наша главна задача сега е да докажем с управлението си, че страната и в частност пернишкия регион може и трябва да имат по-добра съдба. Нашите кадри сега са отговорни за организацията на едно по-добро ръководство на всички държавни структури в областта. Всички заедно трябва да се опитаме да превърнем Перник и областта в едно по-добро място за живеене и за работа. Няма сфера от обществениия живот, която не се нуждае от промяна в духа на европейските ценности. Ще управляваме с таланта, уменията и волята на всички, които искат и могат да допринесат за просперитета и развитието на Перник, Трън, Радомир, Брезник, Земен и Ковачевци.

– Фактът че и тримата народни представители, избрани с листта на ГЕРБ от пернишка област са перничани, ще допринесе ли за по доброто развитие на нашия регион?

– И тримата депутати, избрани с листата на ГЕРБ са местни жители – те живеят тук и милеят за родното си място. Да се грижат за града за тях означава да се грижат за собсвеия си дом. Тана че тяхното присъствие в парламента е истинско предимство за жителите от Перник и областта. Скоро те ще отворят свои приемни и чрез в. ГЕРБ ще съобщим кога и къде гражданите могат да се срещнат със своите избранници, да им поставят проблемите си и те да бъдат решавани.

– Спечелени са парламентарните избори, но догодина предстоят президентски, а по-догодина и местни. Как политическа партия ГЕРБ ще се готви за бъдещите изпитания?

– Ние вярваме, че работата на отговорния политик в никакъв случай не може да бъде ограничена в рамките на една или друга кампания. Ние непрекъснато сме сред хората и това ще продължи и занапред. Нашите инициативи и нашите срещи ще продължат да са наше ежедневие. Това, че вече поемаме отговорността за управление на страната и региона поставя пред нас нови, по-високи изискванияи ние ще направим всимко възможно да бъдем на необходимата висота. А чрез вестник ГЕРБ и чрез интернет страницата ни http:/gerb.bg ще продължим да информираме обществеността редовно за нашите намерения и постижения, но също така и за проблемите, които ни съпътстват.
Използвам възможността да се обърна към нашите съграждани с благодарност за оказаното ни доверие и с уверението, че ще направим всичко възможно да оправдаем това доверие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име