НАЧАЛО ГЕРБ Жени ГЕРБ зарадваха децата от дома в Дрен с подаръци и лакомства

Жени ГЕРБ зарадваха децата от дома в Дрен с подаръци и лакомства

685
0
СПОДЕЛИ

127030По повод предстоящите коледни празници по инициатива на ЖЕНИ ГЕРБ Перник бяха зарадвани малчуганите от ДДЛРГ „Радост“ – с-Дрен, общ. Перник.

Освен лакомствата, щедро предоставени от „САМИ-М“ ЕООД, ЕТ „Светлозар Райков“, СД „Вучко-2“, ЕТ „Емил Котев-АВЕКО“ и Магазини „ГРИЗЛИ“, подкрепили инициативата на женската структура при ПП ГЕРБ Перник и подаръците, закупени със средства, събрани от членовете на самата опганизация, децата получиха и частица от онова, от което всъщност всеки един от нас се нуждае – нежност и внимание.
„Щастлива съм, че добри хора откликнаха на нашата инициатива и направиха днешният ден по-щастлив за всеки един от малките обитатели на дома.“ – заяви адв. Милена Миланова – Председател на ЖЕНИ ГЕРБ – Перник.
„За всички нас, като граждани и в частност като майки, бе изключително важно да обърнем внимание на всяко едно дете.Всички те са изключително талантливи и умни деца и нашата среща обогати до голяма степен нас възрастните. Истината е, че милосърдие чрез своето чистосърдечно и топло отношение получихме ние – гостите на малките домакини. Искренно се надявам тази наша инициатива да се превърне в традиция и да успеем да озарим още много детски лица с усмивки.“ – допълни тя.
3495_93495_83495_6

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име