НАЧАЛО ГЕРБ Радомир: Съветник иска съкращение на пенсионерите в Общината и ревизия на гражданските...

Радомир: Съветник иска съкращение на пенсионерите в Общината и ревизия на гражданските договори

591
0
СПОДЕЛИ

emilРадомирският общински съветник от ГЕРБ Емил Крумов предлага да бъдат преразгледани всички граждански договори на Община Радомир и припокриващите се с общинската администрация функции да бъдат прекратени.
Емил Крумов иска още и всички пенсионери в общинската администрация и общинските дружества да бъдат съкратени. Според него по този начин ще се даде възможност на безработни хора в активна и трудовоспособна възраст да започнат работа. Според Емил Крумов това ще намали безработицата в Радомир.
Според Крумов от направените икономии могат да се налеят пари в други области. Той предлага да се продължи приключилата дейност на „Обществената трапезария“, да се закърпят дупки по улиците и да се удължи осветленето в тъмната част на денонощието.
Общинският съветник Емил Крумов е внесъл докладна записка в Общинския съвет на гр. Радомир. Председателят обаче веднъж не му я допуснал за разглеждане, поради липса на мотиви и краен резултат. Днес Емил Крумов отново предложи подновена докладната си – но председателят на Общинският съвет на Радомир отново я отхвърли.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име