НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова посети изложба на 9-то ОУ в ОДК

Ирена Соколова посети изложба на 9-то ОУ в ОДК

281
0
СПОДЕЛИ

В Обединен детски комплекс Перник беше представена изложба на сувенири от глина и стъкло, изработени от възпитаниците на 9-то Основно училище. Пъстроцветните произведения на изкуството могат да бъдат закупувани от посетители, като средствата ще се използват за материали и производство на нови уникални сувенири.
Сред гостите на изложбата бяха народният представител Ирена Соколова, главният секретар на областна администрация Перник Цветана Пиралкова, зам. кметът Ненко Темелков и др.
Директорът на училището Марин Никодимов благодари за подкрепата и изрази удовлетворение от работата на прекрасния екип в лицето на Емануил Дрангов, Ася Арсова и всички ученици, ангажирани в работното ателие.
На 20 май от 17:30 часа в ОДК, учениците от 9-то ОУ ще представят театрален спектакъл по приказка на Шарл Перо, наречен “Капан за яребици”, вместо “Котаракът в чизми”. Сценарист и режисьор на постановката е Бойка Ангелова, а куклите с реални човешки размери са изработени в ателието на 9-то ОУ от възпитаници на училището. Хореограф на театралната постановка е Милена Матеева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име