НАЧАЛО ГЕРБ Общинската структура на ПП ГЕРБ Перник номинира шестима кандидати за кмет

Общинската структура на ПП ГЕРБ Перник номинира шестима кандидати за кмет

308
0
СПОДЕЛИ

IMG_1522На 19.05.2011год. се проведе Общо събрание на Общинската структура на ПП ГЕРБ Перник. Събранието започна след предварителна регистрация, потвърждаваща присъствието на 225 членове на организацията. В дневния ред бяха включени: отчет за дейността на общинската структура; обсъждане на актуални проблеми, предложения и идеи, които да залегнат в управленската програма на ПП ГЕРБ за местните избори на общинско ниво; номинации за кмет на община; номинации за кандидати за общински съветници; представяне на постъпили номинации на кандидати за кметове на кметства, в които е предвиден избор, съгласно Изборния кодекс.
Шестимата номинирани за кмет на Перник са: Вяра Церовска (подкрепена от 164-ма, гласували “За”), Иво Петров (143 гласа), Владислав Димитров (135 гласа), Ирена Соколова (130 гласа), Пламен Борисов (95 гласа) и Владислав Караилиев (55 гласа).
За общински съветници бяха номинирани 66 души. Сред събралите най-много положителни гласове са имената на: Вяра Церовска, Ивайло Богданов, Благовест Тренков, Денислав Захариев, Петър Трендафилов, Пламен Борисов, Милена Миланова, Румен Танев, Мирослава Николова, Искра Златанова, Методи Савов, Явор Рангелов.
Кандидатурите на номинираните за кмет и общински съветници предстои да се разгледат от Изпълнителната комисия, съобразно предварително установени критерии. Кандидатите за кметове на общини и кметства, кандидатите за общински съветници и подредбата на листата на ПП ГЕРБ ще бъде определена окончателно с Решение на Изпълнителната комисия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име