НАЧАЛО ГЕРБ Деца лишени от родителска грижа посрещнаха Иво Петров в Ковачевци с откровена...

Деца лишени от родителска грижа посрещнаха Иво Петров в Ковачевци с откровена радост и прегръдки

175
0
СПОДЕЛИ

sdОбластният управител на Перник инж. Иво Петров беше сред гостите на XV Фестивал на радостта, организиран в НДЕК Ковачевци  в периода 6-14 юни, под патронажа на Зорка Първанова.

На 13 юни се проведе гала-концерт под мотото “Доброто ражда добро”. След забавно-музикалната програма, представена от деца, лишени от родителска грижа, малчуганите се втурнаха към областния управител на Перник, който дойде лично да ги поздрави. Хлапетата не скриха радостта и привързаността си към г-н Петров, когото очевидно познават добре. Посещавайки редовно изявите на децата, областният управител е изградил искрено приятелство с тях. Г-н Петров прекара известно време в разговори с малчуганите, след което си направиха снимка. А по време на програмата, самият той с ентусиазъм снимаше артистичните прояви на децата на сцената.

imageaВ залата беше подредена и изложба на рисувани стъклени предмети, украсени от сръчните детски ръце, от която областният управител избра и купи комплект кана и купа – изрисувани в пъстри цветове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име