НАЧАЛО ГЕРБ Симеон Дянков: Театърът в Перник се строи заради Ирена Соколова

Симеон Дянков: Театърът в Перник се строи заради Ирена Соколова

688
0
СПОДЕЛИ

SL375804Финансовият министър Симеон Дянков отново посети Перник, за да провери напредъка на ремонтните дейности на театралния салон. Той беше посрещнат от народния представител и кандидат-кмет на ГЕРБ Ирена Соколова, областния управител Иво Петров, заместник-областният управител Радослав Йорданов, представители на структурата от град Радомир – кандидат-кмета на ГЕРБ за Радомир – Пламен Алексиев, общинския ръководител Емил Крумов, членове и симпатизанти на партията.

Пред журналисти министърът заяви: “С Ирена Соколова се чуваме заради театъра поне веднъж в седмицата. Това е нейна SL375803инициатива, която и Премиера и аз подкрепяме. Театърът се строи заради нея”.

Дянков заяви, че до момента за сцената са преведени около 2 милиона лева без ДДС. Осъществени са пет разплащания. Остава да бъдат преведени още 1,5 милиона лева.

За Ирена Соколова министърът каза: “На първо място ми е приятелка. Познаваме се от две години, но е една от депутатите, с които най-много работя в съответните комисии. Много е дейна в парламента, дори бих казал, че е една от десетте най-дейни депутати”.

На журналистически въпрос дали смята, че Ирена Соколова ще се пребори за кметското място в Перник, Дянков отговори: “Определено”. И добави: ““Мисля, че точно такъв кмет трябва на Община Перник – да познава добре как работи парламента, да познава добре правителството, защото това е единствения начин ако централна и местна власт работят заедно да се получават добри проекти“.

SL375781

 

 

 

 

 

 

 

SL375765

 

 

 

 

 

 

 

SL375771

 

 

 

 

 

 

 

SL375786

 

 

 

 

 

 

 

SL375797

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име