НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова направи медиен маратон на 15 септември

Ирена Соколова направи медиен маратон на 15 септември

463
0
СПОДЕЛИ

SL375942Динамичен, активен и медийно наситен бе 15 септември за Ирена Соколова. В първия ден на новата учебна година, народният представител и член на комисията по образование, реализира редица медийни изяви и уважи празника на 11 Основни училище “Елин Пелин” в  Перник.

В 9 сутринта под звуците на химна в 11 ОУ, Соколова тържествено откри учебната година и празнува съвместно с учители, родители, ученици и гости. Тя се обърна към всички, като пожела на учениците да бъдат спокойни, съсредоточени и сигурни в себе си. Да преследват мечтите си и да споделят и търсят подкрепа от възрастните. На родителите и учителите Соколова пожела да дават добър пример на децата и да им помогнат да съхранят нравствените и морални ценности, защото науката и прогресът имат смисъл, само когато са в полза на хуманизма.

Денят на Соколова продължи с телевизионна изява във ВТВ, където обсъждана тема беше социалната реалност.

За 15 септември, готовността за новата учебна година и перспективите, депутатката говори от екрана на ТВ Европа.

Медийните участия на Соколова приключиха с включване по радио Фокус в 19:20 часа, където в интервю тя презентира поканата си към професори и академици от Волжка България. Целта на посещението им е културен и образователен обмен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име