НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ – Перник откри предизборната си кампания в Драгичево

ГЕРБ – Перник откри предизборната си кампания в Драгичево

166
0
СПОДЕЛИ

SL376178ГЕРБ – Перник откри предизборната си кампания на 26 септември в Драгичево – най-голямото село в Община Перник. Чрез този избор ГЕРБ изпраща послание, че няма малки и големи населени места. „ПП ГЕРБ работи за хората и техните проблеми трябва да са във фокуса на политическото внимание, независимо от това дали живеят на село или в града”, каза областният координатор на ГЕРБ Иво Петров.

Подкрепа на кампанията дадоха пернишките любимци – Николета, Ива Давидова, както и танцьорите на местната фолклорна формация „Magic of the dance”.

SL376132Областният координатор инж. Иво Петров представи кандидатите за общински съветници, кметове на населени места и кандидата за кмет на община Перник. Той призова кандидат-кметовете да бъдат активни в търсенето на европейско финансиране.

Ирена Соколова, кандидатът за кмет на Община Перник благодари на хората от Драгичево за гостоприемството и готовността да чуят посланията на кампанията й. Тя представи себе си като човек, доказал себе си с поети и изпълнени обещания – изгорялата театрална сцена, нереализираната инициатива за откриване на SL376167Технически университет в Перник, доизграждането на автомагистрала „Люлин” са вече факт. Този подход за пряка връзка с нуждите на хората и търсенето и намирането на решения на проблемите им ще бъде водещ и в бъдещото управление на община Перник при гласувано доверие на ПП ГЕРБ в лицето на Ирена Соколова.

 

 

SL376141

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име