НАЧАЛО ГЕРБ Фотоконкурс на Областна администрация предизвика голям интерес сред младите. Ирена Соколова –...

Фотоконкурс на Областна администрация предизвика голям интерес сред младите. Ирена Соколова – патрон на инициативата

128
0
СПОДЕЛИ

Ирена Соколова беше патрон на фотоконкурса “Област Перник – моя, красива, непозната…”, организиран от Областна администрация-Перник.

За призови места се съревноваваха 93 фотографии, от които 21 бяха подредени на изложба в деня на официалната церемония по връчване на наградите.

С първо място журито отличи фотографията на Стефан Шишков, чийто обектив бе заснел “Побит камък” в село Мурено. Наградата I Phone 4 връчи областният управител на Перник инж. Иво Петров.

Втора награда – дигитална камера получи Минчо Тодоров с “Дъб – Столетник” от село Боснек.

На трето място се нареди фотографията на Йоана Такова с изглед от манастира “Св. Йоан Летни” на язовир “Пчелина”, спечелила iPod.

Журито присъди и две поощрителни награди – на Ивета Ангелова и Симеон Чавдаров, уловили Трънска Банкя и крепостта “Кракра”.

Ирена Соколова изрази възхищението си от уменията на фотографите да улавят мига и да отразяват идеята и собствения си поглед, чрез заснетия обект.

Иво Петров поздрави участниците, изрази задоволство от активността и проявения интерес и обеща това да не е последния фотоконкурс в Областна администрация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име