НАЧАЛО ГЕРБ Първа сбирка на новоприети членове на ПП ГЕРБ-Перник

Първа сбирка на новоприети членове на ПП ГЕРБ-Перник

312
0
СПОДЕЛИ

  На 17 и 19 януари  2012 година се проведоха сбирки на новоприети членове на ПП ГЕРБ Перник. Сред тях  имаше педагози,юристи, работници, служители, собственици на фирми, пенсионери и младежи .На срещата присъства и част от общинското ръководство на структурата в Перник: д-р Вяра Церовска, ,Милена Миланова, ,Ивайло Богданов, Румен Танев и Петър Трендафилов.
  Д-р Вяра Церовска обясни на новоприетите – структурата на ПП ГЕРБ и  подчерта,че всеки един от присъстващите може да се включи в клубната дейност със свои идеи за реализация и популяризиране на политиката на ПП ГЕРБ и на правителството.
  Членството в нашата партия е свързано преди всичко с много работа.От трима общински съветници през 2007 г. в местния законодателен орган сега вче имаме 15.От групата на ГЕРБ имаме в ОбС председател и заместник прдседател.Това е атестат за нашия труд. Влиянието ни не бива да бъде на по-ниско ниво ,а такова на нивото на правителството, подчерта д-р Вяра Церовска.
   Голямата политика се прави от малките хора.От 20 години съм начална учителка и досега не съм била член на нито една политическа партия.Не е имало на политическата сцена хора,които да ме впечатлят и да водят в страната ни последователен и смислен диалог,сподели новоприетият член на  ГЕРБ Мария Кирилова.Според нея членовете на ГЕРБ имат енергията  и волята да направят политиката  достъпна до народа.
   Имаме нужда от свежи идеи, от енергични хора, които да защитават каузата ГЕРБ,да подкрепяме политиката на правителството и да изведем България от кризата ,сподели пред новоприетите членове на партията Милена Миланова.
   Креативните,млади хора са двигателят на обществото. Такива младежи членуват в структурата ни и се радвам,че днес на сбирката виждам нови попълнения,каза областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев.
Първа сбирка на новоприети членове на ПП ГЕРБ-ПерникПърва сбирка на новоприети членове на ПП ГЕРБ-ПерникПърва сбирка на новоприети членове на ПП ГЕРБ-ПерникПърва сбирка на новоприети членове на ПП ГЕРБ-Перник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име