НАЧАЛО Жени Нова придобивка за акушерите и гинеколозите

Нова придобивка за акушерите и гинеколозите

984
0
СПОДЕЛИ

   Хладилник за нуждите на родилно отделение на МБАЛ „Р.Англова” подариха от общинската структура на жени ГЕРБ Перник.Хладилникът е крайно необходим на родилното отделение,тъй като там се съхранява кърмата на родилките,ваксините и други медикаменти за новородените,подчертаха здравните работници.Те изразиха своята благодарност  за проявената загриженост от страна на ЖГЕРБ и си пожелаха повече придобивки за нуждите на здравното заведение.Поводът за дарението бе днешния празник на родилната помощ.

Председателят на общинското ръководство на ПП ГЕРБ и изпълнителен директор на МБАЛ „Р.Ангелова „ д-р Вяра Церовска  поздрави акушерите и гинеколозите с професионалния им празник ,а малчугани от 9-та ДГ  рецитираха стихчета и пяха песнички за хората в чийто ръце за първи път са  поели първата си глътка въздух.

  Началникът на родилно отделение д-р Ивайло Лазов се похвали,че отделението вече разполага с  оперативен лапароскоп. Със специализираната техника ще се правят безкръвни операции.Новата апаратура ще позволи да се повиши качеството на обслужване на пациентите ,убедени са здравните работници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име