НАЧАЛО Младежи МГЕРБ-предстоящи инициативи

МГЕРБ-предстоящи инициативи

690
0
СПОДЕЛИ

2. Denislav Zahariev - iurist1. На 26.02.2012 г. отбор от членове на  МГЕРБ от област Перник ще  вземе участие във волейболен турнир. Събитието е традиционно за града и се организира от гражданско сдружение „Патриотично Обединение“ по повод Националния празник на Република България – 3-ти Март. В състезанието взимат участие отбори, съставени от политически партии, местни сдружения и неправителствени организации.
За нас събитието е важно и участваме от първото му издание, защото се стремим да предадем послание, че граждани, общественици и политици могат да бъдат обединени в навечерието на празника,сподели председателят на МГЕРБ-област Перник Денислав Захариев.

2.По повод Националния празник на Република България – 3-ти Март, активисти на младежката структура на ПП ГЕРБ-Перник, ще проведат поздравителна кампания насочена към гражданите. Едновременно в общините Перник, Радомир и Брезник ще бъдат раздадени поздравителни картички, представящи моменти от боевете край Шипка, изображение на паметника на едноименният връх и самарското знаме с неговия знаменосец.Картичката, ще съдържа в себе си и имената на всички жители на Област Перник, взели участие в Освободителната война. Идеята на картичките е да напомни на българите, че свободата ни не идва даром, а е в резултат на саможертва от страна на стотици наши сънародници. Едновременно с картичката, гражданите ще получат и  мартеница по повод един от най-красивите български празници Първи март.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име