НАЧАЛО ГЕРБ Жени ГЕРБ на гости на дамската структура в Стара Загора

Жени ГЕРБ на гости на дамската структура в Стара Загора

721
1
СПОДЕЛИ

P6301663НИЕ МОЖЕМ-под този наслов се проведе първата по рода си среща между дамски структури на ПП ГЕРБ Стара Загора и Перник.
Жени ГЕРБ – Стара Загора посрещнаха женската структура на партията от Перник през изминалия уикенд. Срещата на двете организации бе с цел обмяна на опит помежду им. Инициативата се проведе в рамките на два дни.
На официалното откриване, в конферентната зала на хотел „Железник”, присъстваха народният представител Нели Калнева и председателят на Общинския съвет Емил Христов.Водещ бе Радка Манолова, член на Жени ГЕРБ в Стара Загора. В началото думата бе дадена на г-жа Калнева, която отправи кратко приветсвие към всички присъстващи.Г-н Христов изказа мнение, че подобни срещи са изключително важни. В качеството си на председател на Общинския съвет, той говори за промените и развитието на Стара Загора.Относно работата на женската структура в града, Емил Христов сподели своите благодарности и удовлетворение, че и по време на изборите и след тях, организацията работи активно.Последва презентация на дейността на Жени ГЕРБ в Стара Загора, представена от Рени Андонова, член на ръководството на организацията.Информация за работата на кварталните организации на партията представиха Радка Манолова и Велинка Вътева.
Думата бе дадена на д-р Елза Драгомирова, която ,също в презентация, представи дейността на Жени ГЕРБ в Перник. Освен това тя сподели следното: ,,Ние жените сме сърцето и душата на ПП ГЕРБ. Ние сме призвани да изслушваме, но и да се вслушваме; да приобщаваме, но ида даваме свобода; да провокираме, но и да приемаме предизвикателства…Различни в своя бит и ежедневие, но еднакви в стремежа си да променим живота към по-добро чрез осъществяване на принципите и целите на ПП ГЕРБ”
В следобедната част от програмата бяха включени посещение на Регионалния исторически музей и Музея на религиите..Във втория ден от посещението бе организирана разходка в парк „Митрополит Методий Кусев“.
С тази среща бяха поставени основите на едно дългогодишно и ефективно партньорство.
С положителни емоции, двете организации се разделиха и си обещаха бъдеща съвместна работа и обмяна на опит.
P6301650P6301696P6301703P6301723P6301731P6301732P6301745P7011870P7011921

1 коментар

  1. Няма снимка от разходката на Аязмото.
    Очаквах, че ще се снимате за спомен пред оградата на Кълвача на върха, който е национален културен паметник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име