НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ-Перник отбеляза своя 5-ти рожден ден

ПП ГЕРБ-Перник отбеляза своя 5-ти рожден ден

313
0
СПОДЕЛИ

IMG_1160ПП ГЕРБ-Перник отпразнува своя 5-ти рожден ден на 18 август в подножието на хижа „Славей” и подари на туристите 5 маси и 5 пейки.За всяка следваща година структурата на партията ще добавя още по една маса и по една пейка. За да отбележат юбилея  в събота тук бяха дошли членове,симпатизанти и граждани от цялата пернишка област.

Поздравителни адреси за рождения ден на ГЕРБ-Перник бяха изпратили председателят на партията и премиер Бойко Борисов, вътрешният министър Цветан Цветанов, областните координатори на ГЕРБ – Варна и Благоевград,  Демократическа партия-Перник.

Вече 5 години ПП  ГЕРБ – Перник гради своята политика,като работим главно в посока съчетаване на добрите практики, ценности и идеи на ЕС заедно с българските традиции и идеали. ГЕРБ е млада партия,но ние вярваме,че сме успели за това кратко време да спечелим симпатиите на хората и доказахме,че сме сериозни и последователни в изграждането на една по-добра европейска България,каза областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и областен управител инж.Иво Петров.

Ако преди 5 години се събирахме стотина души в една зала, днес структурата на ГЕРБ в областта наброява над 1 500 души. Всяка година ние ставаме повече и доказваме, че можем да градим България. Младежката ни структура е най-голямата в страната,младежите ни са сред най-активните и креативни хора в организацията.Общинските ни съветници в региона вече  са 42-ма, имаме 3-ма кметове на общини, трима председатели на общински съвети и много симпатизанти, похвали се пред насъбралото се множество областният координатор инж.Иво Петров.Той подчерта,че членската маса на ПП ГЕРБ-Перник се увеличила многократно и продължават да пристигат заявления за членство в партията.В редиците на ПП ГЕРБ има цели семейства,от всички възрасти изявяват желание да станат наши членове.По-късно областният координатор Иво Петров връчи членските книжки на новопостъпилите като сред тях бяха Диляна Василева-на 80 години и 20 годишният Даниел Георгиев.

Областният координатор на партията в Перник инж. Иво Петров говори още за земетресението от 22 май, което хвърли в ужас перничани, част от които и днес продължават да живеят на страх в порутените си домове.  „Най-радостното от всичко е, че сме живи и че можем да се веселим заедно. Всички ние сме съпричастни със страданието на пострадалите хора. Правителството не е абдикирало от проблема на перничани. Вярвайте ми, НЕ сме спрели да работим в тази посока и правим всичко възможно, за да бъдем полезни и да помогнем”, бяха думите на инж.Иво Петров.

Поздравление към присъстващите от името на народните представители от ПП ГЕРБ –Перник Владислав Димитров и Петър Петров поднесе депутатът Ирена Соколова, а от името на  общинските ръководители говори д-р Вяра Церовска. По думите на Соколова, ГЕРБ е организацията, в която непрекъснато идват много хора. „Тук нямаше нито един трус, нито едно стълкновение. Тръгнахме заедно и до днешен заедно вървим напред.ПП ГЕРБ- Перник е една приятелска организация, която носи смисъл, шанс и надежда на хората”, заяви  народният представител Ирена Соколова.

В деня на 5-я рожден ден в Радомир брак сключиха младите Венци и Тереза, обяви Иво Петров и пожела щастие и любов на щастливците. Младоженците са от младежката организация на ПП  ГЕРБ и са се запознали на семинар,организиран от структурата преди година.

Гости от Благоевград и София уважиха лично 5-тият рожден ден на ПП ГЕРБ-Перник.

Огромна торта бе разрязана за празника, а децата бяха тези, които я наобиколиха и я следваха докато не получиха по парче от вкусотията. Виха се хора, самодейци тропаха народни танци, а фолкдивата Райна пя за настроението на всички.IMG_0889IMG_0898IMG_0932IMG_0936IMG_0951IMG_0961IMG_0962IMG_0977IMG_0990IMG_1055IMG_1120IMG_1126IMG_1123IMG_1138IMG_1143IMG_1209IMG_1218IMG_0804IMG_0826IMG_0878IMG_1192IMG_0684IMG_0802IMG_0818

За още снимки, цъкнете тук

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име