НАЧАЛО ГЕРБ Повече от 50 жители на област Перник потърсиха съдействие от Ирена Соколова

Повече от 50 жители на област Перник потърсиха съдействие от Ирена Соколова

239
0
СПОДЕЛИ

P1143471Над 50 жителите на област Перник потърсиха съдействие от народния представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова в приемния и ден.Остро бе поставен въпросът за отварянето на регионална структура на Инспекцията по труда в Перник. Структурата бе закрита преди няколко месеца. Така 9 души бяха освободени, а Перник остана единственият областен град в страната без такава служба.Народният представител Ирена Соколова поясни на гражданите,че така както обеща преди време, сега  вече е в ход процедура по откриването на структурата в Перник и тече конкурс на назначаване на експерти.Г-жа Соколова информира още,че най-рано през месец февруари в областния център ще функционира Инспекция по труда.

Проблеми с преместването на Професионалната гимназия по облекло и туризъм бе  тема на разговори между народния представител Ирена Соколова и представители на учебното заведение.През 2013 година училището ще отбележи своя 45 годишен юбилей.Земетресението от 22 май 2012 година принуди учители и ученици да се преместят временно в сградата на 6-то ОУ. В дългосрочен аспект проблемът може да бъде решен, като останалото без дом училище бъде настанено в сградата на Професионалната гимназия по енергетика и минна промишленост „Христо Ботев“, където има достатъчно свободна учебна площ.

Съдействие от г-жа Соколова потърсиха и много жители на област Перник,които специално бяха дошли за приемния ден на народния представител в офиса на партията на ул.”Найчо Цанов”.

P1143469P1143466

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име