НАЧАЛО ГЕРБ Дамите от ГЕРБ зарадваха колектива на АГО с кафе машина

Дамите от ГЕРБ зарадваха колектива на АГО с кафе машина

829
0
СПОДЕЛИ

P1213532ЖГЕРБ-Перник направиха дарение на колектива на АГО при МБАЛ”Рахила Ангелова” по повод деня на родилната помощ 21 януари.Дамите от партията  зарадваха лекари и акушери с кафе машина.

„Ние от ЖГЕРБ-Перник сме убедени,че в тази болница работят хора,които са приели своята професия като призвание,като част от своя живот. Пожелаваме Ви да получавате толкова любов и усмивки, колкото дарявате! Нека голямата благодарност на нас-родителите и щастието на децата ни, Ви носят удовлетворението, което заслужавате”, каза в приветствието си  областният ръководител на ЖГЕРБ Милена Миланова.

Общинският координатор и директор на МБАЛ”Р.Ангелова” д-р Вяра Церовска поздрави колегите си с празника и добави:” Вашите усилия са в името на най-скъпото – човешкия живот и здраве. И е прекрасно, когато със знанията, подготовката и практиката си отговаряте достойно на големите изисквания на обществото ни.”

По традиция една от майките Мария Владимирова /23 г./ поля ръцете на  завеждащия отделението д-р Лазов,след което бе разчупена питка . „Това отделение е нужно  на града и областта и трябва да оцелее. Дано да има повече бебета, които да излизат оттук с майките си”, заяви завеждащият родилно д-р Йвайло Лазов.От името на ръководството на здравното заведение д-р Церовска обяви,че на първи март ще се открие обновена зала за изписването на новородените бебета.

P1213548P1213552P1213557P1213543

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име