НАЧАЛО ГЕРБ Грандиозен концерт на ГЕРБ в Перник

Грандиозен концерт на ГЕРБ в Перник

291
0
СПОДЕЛИ

24660_4206851948232_1395245705_n-сценаКандидатите за народни представители от 14 МИР –Делян Добрев,Ирена Соколова,Радослав Йорданов,Светлин Иванов,Анна Цветкова,Иво Иванов ,Пламен Ангелов и Даниела Владимирова бяха официално представени на предизборния концерт на ПП ГЕРБ,който се състоя  на площад”  Кракра” в Перник. Ето какво каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ-Цветан Цветанов пред перничани и гостите на Перник:

„Скъпи приятели, ние сме пред прага на важни избори за страната ни. Тези избори ще бъдат изборите, от които зависи развитието на България. Дали ще усвояваме средства от европейските програми в новия финансов програмен период или ще изпаднем в същата ситуация, в която бяхме 2009 година – когато замразиха фондовете и предишното правителство усвои само един процент. Мога да кажа, че когато премиера Борисов отчете целият мандат 38 процента усвоени средства по оперативните програми и 103 процента договори, които са за сегашния финансов програмен период. Скъпи приятели за първи път в 23 – годишния преход политическа партия, която свършва своя мандат застава пред вас и представя отчет за свършеното през тези 4 години. Това са част от обектите, които са изградени с помощта на Европейския съюз в диалог с всички администрации в цялата страна. Трябва да ви кажа, че това е силата и това е бъдещето на България, което минава през пълноправното ни интегриране в Европейския съюз и ползването на всички тези европейски средства. Скъпи приятели в условията на тежка финансова икономическа криза най – важният момент за България във финансово – програмния период 2014 – 2020 – та България ще разполага със съфинансирането и с парите, които са от Брюксел общо над 32 млрд. лева, които ще влезнат за иновации, образование, култура, регионална политика, земеделие и всички останали сектори политики, които могат да дадат средата за развитието на бизнеса, за инвестиции. И се надявам, че с цялата тази изградена инфрастуктура действително ще отговорим и на очакванията за бъдещето на нашите деца. Много е важно всички вие да знаете, че в тези избори за първи път в 23 – годишната история ще участва 45 партии и коалиции. Не си губете времето да четете имената на тези партии и тези, които ги представляват. Номер 15 в бюлетината е политическа партия ГЕРБ, и партия ГЕРБ ще бъде номер 1 на тези избори. Но на България е нужно стабилно правителство, а стабилното правителство минава с много убедителна победа, за да можем да имаме самостоятелно управление и да не зависим от нито една политическа формация, която участва в тези избори.”Цветан Цветанов пожела успех н а 12 май с номер № 15 с пълна убедителна победа на ГЕРБ.

Водачът на листата от ГЕРБ-Перник Делян Добрев за поред път каза пред събралото се множество,че се е съгласил да бъде водач на листата,защото смята,че може да помогне с опита си за развитието на икономиката в региона.” Знаете, че миналата година сключихме нов договор за газа без посредници, с 22 процента по – ниска цена. Този газ е основен разход в металургията така, че това даде стимул на развитието в металургията в региона. Подписахме договор за проучване на дълбоко Черно море, където сме уверени, че имаме 100 млрд. кубика запаси от газ, които ще задоволят потреблението на страната за повече от 30 години. Това отново е в полза на металургията в Перник. Създадохме единен орган за концесиите, за отдаване на концесии и контрол върху концесиите. В област Перник ще има две големи концесии, които ще създават високоплатени работни места. Износът е вторият механизъм, чрез който икономиката може да расте. Усилията в тази посока ще продължат – експортните дружества ще бъде подкрепени с новата оперативна програма. Това са напълно реалистични неща, които сме заложили в управленската програма и които ще изпълним ако ни гласувате доверие”,категоричен бе водачът на листата на ПП ГЕРБ-Перник-Делян Добрев.

Да подкрепят кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Перник дойдоха Веселин Маринов,Мария Илиева,Любо Нейков,Димитър Рачков и други.

923136_4206845188063_253291459_n-сцена 2378176_4206840747952_2103734820_n-актьори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име