НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова:Управлението на България след изборите трябва да бъде отговорно

Ирена Соколова:Управлението на България след изборите трябва да бъде отговорно

253
0
СПОДЕЛИ

PREVIEW_Billboards_elementsУправлението на България след изборите трябва да бъде отговорно. Това заяви по време на предизборните си срещи с жители от община Радомир кандидатът за народен представител Ирена Соколова.По думите и в тежката финансова и икономическа криза, ако бъдат спрени средствата по оперативни програми, България се лишава от свеж финансов ресурс.За община Радомир основна задача в управленската програма на ГЕРБ е магистрала „Струма” да се реновира , за да може градът и регионът да станат истински инфраструктурен парк и с работещо летище в с.Кондофрей .

„Инфраструктурата ще доведе до повече инвестиции и разкриване на нови работни места. Общата цел на партията и кмета Пламен Алексиев е да се направи необходимото да бъдат завършени проекти за инфраструктурата, които да доведат до повече инвестиции в града и региона, да разкрият нови работни места, за да се развиват в бъдеще Радомир и областта“,добави третият в листата Радослав Йорданов. По думите му силата на ПП ГЕРБ е в това, че признава грешките си и работи за тяхното отстраняване. „В програмата на ГЕРБ социалната дейност е основен приоритет. Трябва да продължим работата по ОП „Конкурентоспособност” за получаване на безвъзмездни средства от Европейския съюз за обновяване на технологичния парк на всички предприятия, което ще рефлектира и за заплащането в производствата“,добави Ирена Соколова.Тя бе категорична , че е много важно да се гласува на изборите на 12 май, защото България се нуждае от стабилно правителство, а ПП ГЕРБ доказа в условията на тежка финансова и икономическа криза, че може да работи за страната си.

В област Перник ще се наблегне на развитието на културния туризъм, който е голямо богатство.Пример за това е община Земен,които вече имат одобрени проекти в тази насока, категорична бе Ирена Соколова. Според нея кметовете по места искат стабилно правителство и управление в следващия мандат. Ирена Соколова благодари на кмета на община Радомир Пламен Алексиев, който показва, че е изключително попадение на ГЕРБ. „Силата на Алексиев е в това, че познава проблемите на града и поема лични ангажименти за решаването им“, посочи още кандидатът за народен представител от ГЕРБ-Перник Ирена Соколова.

P5094869

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име