НАЧАЛО ГЕРБ Бойко Борисов: Аз твърдя, че бюлетините са за БСП и ДПС

Бойко Борисов: Аз твърдя, че бюлетините са за БСП и ДПС

211
0
СПОДЕЛИ

Обвинявам тези, които по най-непрофесионалния начин, събуждайки подозрения в обществото го направиха. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след като гласува в 78 СОУ в кв. „Банкя” във връзка със скандала с откритите бюлетини, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Марин Райков каза, президентът каза. По обществената поръчка, там трябва да се съхраняват десет процента, каза още Бойко Борисов. Това не са 35 бюлетини, това са количество, което с камиони трябва да се разпраща. Обвинявам тези, които в деня на размисъл, когато всички мълчаха, си направиха невероятна истерична реклама. Истински се надявам, че когато г-н Роман Василев, му приеха оставката и му я върнаха, се надявам, че след като веднъж са го подвеждали при ареста на Николай Цонев, си е взел поука. Да не стане утре – провалената операция. Имаха брилянтна възможност да разкрият този заговор. Слагат джипиесчета и ги проследяват. Така, както правихме ние, и така, както заловихме тонове наркотици и други, каза още Борисов.
Тези избори минаха под тежките непрекъснати активни мероприятия срещу ГЕРБ. От А до Я. Като се започне с подслушванията, които до ден-днешен никой не си е изяснил за какво става въпрос. Освен срещу нас, има ли срещу друг компромат; има ли срещу други партии. Вижте как са се обединили всички срещу нас, каза Борисов.
Аз твърдя, че те са били за БСП и за ДПС, тези бюлетини. Ако е имало професионална работа на наблюдаващия прокурор, Роман Василев трябва да потърси отговорност – защо са провалили операцията. Този път МВР не е участвало. Вчера вместо да мълчат и да оставят хората да размишляват, да сложат джипиесите и днес да направят блестяща операция. Какво като има протести? Дадохме си оставката два месеца преди изборите. Нали това е демокрацията. Като има протести, ще съборят държавата. В следващите избори пък ние няма да бъдем съгласни.
Протоколите, които са много по-важни, се печатат в печатница на Петър Кънев, кандидат за депутат от БСП. Там вие не ходите, каза още Бойко Борисов.

източник : Агенция „Фокус“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име